Trött kisse

Charlie som nästan är ute jämnt den här årstiden kommer in då och då för att äta och sova. Helt utslagen ligger han på kökstolen och sover så sött.


/kina

En gäst i trädgården

Sigge vår grannes katt kommer dagligen och hälsar på och försöker få lite mat och gos, det lyckas då och då och det vet han ju. I morse låg han vid syrenshäcken och väntade på att någon skulle visa sig. Han är en sådan himla fin och trevlig herre. 

 
/ Kina

Inte bara tomtar och troll i skogen

Fick sällskap av Kubiken i svampskogen härom kvällen. Det hör inte till det vanliga då hon är lite bekväm av sig och går inte så mycket i onödan. Därför blev jag väldigt förvånad när jag hör henne efter en stund skrikandes efter oss. Hon var med hela tiden, ca 2 tim och det var en redig trött dam på vägen hem så trött att hon blev hemburen av Stefan sista biten och det tackade hon inte nej till.
 
 
 
 
 
 
 
/ Kina

En födelsedagspresent

Som jag skrev tidigare så köpte vi en tunnel till Winnie i födelsedagspresent. Den lilla tunneln öppnades och vecklades ut under högtidliga former och Winnie var väldigt intresserad ända från start. När Basse sedan dessutom fick för sig att sticka in den lite under soffan så blev det, om möjligt, ännu mera spännande.
 
 
Lite då och då flyttar vi tunneln till en ny plats för att försöka lista ut var hon uppskattar den mest. Igår lade vi den mitt i vardagsrummet och där låg den inte alls kvar imorse när vi kom upp. Hittills har jag inte sett vare sig Wilma eller Kumi använda den, men Winnie brukar sova i den eller sitta och kika upp ur något av hålen som finns. Att kasta in leksaker eller godis är också väldigt populärt och för vår egen del så roar vi oss med att ta ett skutt över tunneln lite då och då när den är tom på katt och ligger i passande lägen.
 
/Sandra

Katterna pustar ut

För några dagar sedan kom vi och katterna hem från en längre vistelse ute hos mamma på landet. Vistelsen verkar ha tagit på krafterna för katterna har fram tills igår varit ovanligt stillsamma av sig.
 
Kumi har mest legat i solen och och inte rört på sig mer än hon måste.
 
Wilma har intagit soffan och där har hon sovit tills det blivit kväll.
 
Till och med Winnie har varit trött. Igår var det dock full fart igen och apportering stod högst på önskelistan.
 
/Sandra

Nya ställen

När transportburen kommer fram av olika anledningar då blir den populär. Det ligger nästan alltid någon katt i den och sover. Häromdagen hittade jag Charlie liggandes uppepå buren, han testar ofta nya ställen. Han sov så gott och ett tag låg Boris under i buren. Nästan synd att packa ihop transportburen snart.


/ Kina