I alla fall någon som tycker det är bra

Jag har varit hemma några dagar och legat sjuk, mest då utslagen i soffan. Någon som uppskattar det är Boris, han älskar att matte är hemma och sjuk och ligger med filtar i soffan. Vet inte vem som sover mest egentligen han eller jag. Fast lite mysigt har vi ändå. 

 
 
/ Kina

Har några 4-benta gäster

Över jul och nyår har jag katt gäster här hemma, närmare bestämnt 3 stycken pälsbollar. Så hemmet består ju nu av 8 katter fast egentlingen är det 7 för Kumi är hos mamma och pappa då hon tycker det är lugnast där. Egentligen märks det inte så mycket att det är en massa katter för det händer nästan inte att alla är inne samtidigt då några av mina springer in och ut hela tiden. Det som märks mest är matåtgången och lådrengöring och så klart winnie, hon är som ett busigt barnbarn som bara hittar på hyss hela tiden. Där ligger till och med Boris och Elvis efter. Tog några kort på mina gäster men Wilma ville inte ställa upp, så fort jag närmade mig med kameran gled hon under sängen. 

Kumi ligger om myser på en fleccefilt, hon längtat
nog lite efter husse och matte som kommer snart
hit och firar jul men annars tycker
hon nog det är ganska OK här. 
 
Winnie som är lite svår att få på bild eftersom aldrig är stilla låg för
en stund i soffan och vilade i väntan på nästa bus.
En riktig mysffröken, på hennes vilkor förstås. 


/ Kina
 
 

Wilmas kartong

Wilma har verkligen hittat sin favoritkartong. Faktum är att det i den stora kartongen (som syns i bilden) är en mindre kartong som gör att hon kommer upp en bit.
 
Denna kartongkonstellation var vi på väg att slänga. Det var så nära att den faktiskt stod redo i hallen för att kastas. Basse plockade upp den för att gå ut med den och då kom genast Winnie springande och med pipande ljud och stirrande blick så kunde Basse inte förmå sig att göra sig av med den. Så den blev kvar och övertogs ganska snabbt av Wilma som numera ligger där jämt. Det är nästan så hon ibland ser ut att tveka om hon ens vill lämna den för att äta mat.
 
 
/Sandra

Någon gömmer sig här

Mycket kartonger nu i jultider, både till nyinköpta paket samt kartonger med tomtar som ska packas upp. Gick förbi en kartong nyss och såg något rött, luddigt tittade fram ur ett hål !!! Hm någon gömmer sig här

Blev ju tvungen att ta fram kameran och ta ett kort på den söta svansen.
 
Nu var Charlie inte helt gömd och jag ska vara ärlig så låg han i en kartong på bordet. Det är något visst med kartonger och katter, dom kan liksom inte vara utan varandra.
 

/ Kina

Dags för bollen igen

Så här såg det ut tidigare idag när Kumi for runt med en av sina favoritbollar. Det är så intensivt, det är så studsigt (både Kumi och bollen) och hon ser så otroligt rolig ut när hon hoppar jämfota runt bollen eller när hon ligger på rygg och flaxar med benen åt alla håll för att snabbt försöka rulla åt rätt håll så hon kan ge sig på bollen på nytt. Bästa fredagsnöjet för både henne och mig.
 
 
/Sandra