Tasstankar

Tänk att de här små tassarna kan åstadkomma så mycket. De springer, hoppar och viftar och när Winnie kommer gående så gör hon det alltid så självklart. Spatserande på de fyra små vita och med svansen rakt upp.
 
 
Här står hon och spanar på fåglar i träden utanför.
 
/Sandra

Kubiken ger aldrig upp

Kubiken är den som aldrig ger upp när det gäller mat. Varje gång hon kommer in så bosätter hon sig vad kattskålarna i väntan på mat. Hon får givetvis mat varje dag men ser man henne i action skulle man tro att hon är utan mat jämnt. Häromdagen hittade jag henne vi kattskålarna vrålstirrandes och tanken kom i mitt huvud:
skålen skålen på golvet där, säg när mig maten landar här 
 
/ Kina

Totte på höstpromenad

När jag var hemma hos mamma i slutet av oktober blev det som vanligt koppelpromenad i trädgården med Totte. Han var pigg och alert och hittade plötsligt en perfekt plats att rulla sig på. Han rullade och rullade tills han blev alldeles lövig och grusig på ryggen. Sen sprang han nyfiket vidare för att undersöka en buske längre bort.
 
Hans päls har blivit alldeles tjock och fluffig och antagit en färg åt det mer röda hållet där den i vanliga fall brukar vara mörk. Snart blir det kallare ute och det brukar sällan bekryma Totte. Han vill alltid gå ut till sin rastgård ändå. Regn och rejäl blåst är han däremot inte så förtjust i.
 
 
/Sandra

Winnies tunnel

Nu är det några månader sedan vi köpte tunneln till Winnie och den är fortfarande lika populär. Hon tar gärna omvägar för att få en chans att springa igenom den. De andra katterna har ännu inte vågat sig på en tunneltur, men de är ju större än Winnie som hur lätt som helst slinker in och ut ur alla hål. Sen är de väl kanske helt enkelt inte lika roade av en tunnel. Om jag inte minns fel så tror jag dessutom Winnie lekte i en sådan här med sina syskon hemma hos mamma när hon var liten.
 
 
/Sandra

Bästa platsen i soffan

Tidigar var detta en av Kumis absoluta favoritplatser, men på senare tid har den blivit allt mer övertagen av Wilma. Soffkudden hon ligger på lär väl aldrig bli sig själv igen eftersom den fått ge stöd åt kattkroppar i flera år nu.
 
Hon blev lite vaksam när jag plötsligt kom och skulle ta en bild...
 
/Sandra

När man får lite tid över

Har ett fotoprogram på datorn som har lockat fram mycket skratt. Nu försökte jag få Elvis framför kameran men han som jämnt sitter stilla i knät kände väl på sig att det var något larvigt på gång för han kunde inte sitta stilla. Ett kort blev det iallafall och lite roligt är det ju

 
/ Kina