Pling pling

För några helger sedan när vi var hemma hos mamma och rensade i en massa lådor så fann jag en oanvänd bjällerboll. Det kändes synd att den hade legat där i flera år så jag tog hem den till katterna för att se om den kunde vara av intresse. Det visade sig ganska snart att det där intresset alltid skulle utspela sig under samma tid på dygnet, nämligen någonstans mellan klockan 2 och 4 på morgonen. Det är nämligen då Winnie kommer in i någon form av intensivlek. Det tjongar, studsar och rullar långa sträckor över golvet. Samtidigt hör man Winnie själv pipa och kommunicera.
 
Inte kan jag heller komma mig för att plocka bort den. Om hon har så roligt och kan aktivera sig med den under de timmar då vi "sover" så är det kanske lika bra att låta henne hållas. Ibland vet jag även att Kumi tar sig en liten springtur med bollen eftersom det kan plinga på glatt samtidigt som jag ser att både Wilma och Winnie ligger bredvid oss i sängen.
 
 
/Sandra

Alla 3 på samma bild

På bilden nedan finns samtliga katter representerade i samma bild. Det händer inte ofta och kanske är det just därför som jag varje gång känner ett stort behov av att spara den här typen av bilder. Att få två katter på en bild är aldrig något problem, men just tre förhöjer svårighetsgraden rejält. Allra helst när Winnie har väldigt svårt att sitta bredvid en annan katt eftersom hon bara måååste tassa lite på den och Kumi är katten som inte kan låta bli att buffa och stryka sig mot den katt som råkar befinna sig för nära. Tar man då dessa två katter tillsammans så blir det ganska snart race genom lägenheten där det ska studsas och jagas eftersom Kumi och Winnie är experter på att få igång varandra. Allt medan Wilma lugnt betraktar på avstånd.
 
 
Strax efter att bilden togs hoppade Wilma ner på golvet eftersom Kumi strykte sig lite väl intensivt mot henne. Kumi vände sig då om och fick syn på Winnie och tyckte väl att hon satt inom rimligt avstånd för att ta sig dit och ge en buff i ansiktet. Winnie blev uppspelt och nafsade Kumi i örat och sen blev det full fart på de där två genom lägenheten.
 
/Sandra

Men hallår där grabbar !!

Det är ju hockey VM nu och inga är så glada som Boris och Elvis när jag bänkar mig i soffan för att titta. Jag hinner  knappt slå ner rumpan och få filten över så är dom där och gör mig sällskap. Vi tittar sen och hejar och skriker framför tv:n eller mest jag iallafall. MEN härom kvällen vet jag inte vad som hände, samma rutin som vanligt jag lägger mig i soffan och drar filten över mig DÅ lägger sig grabbarna på andra sidan soffan bollar ihop sig och somnar, så kan man väl inte göra !!! Haha dom dissade både mig och hockeyn...sötnosarna.

 
/ Kina

Winnie överallt

Winnie har en tendens till att kunna dyka upp lite här och var där man inte alltid är riktigt beredd på att hon ska befinna sig. Väskor är en sådan plats. Att sticka in handen för att plocka upp en penna och finna päls samt en ivrig tass som jagar ens hand kan få vem som helst att hoppa högt.
 
Man ska inte heller tro att man kan öppna skafferiet och förvänta sig att vara själv där...
 
 
...eller att det går att ta ett par skor från skohyllan utan att någon har full koll.
 
 
/Sandra

Här har det varit lite torka..

men nu bjuder jag på en bild jag hittade på nätet, visst känner man igen sig ?
 
/ Kina