3 år

Det blev tydligen ett sommaruppehåll på den här bloggen, men nu är väl tanken att vi ska försöka komma igång igen.
 
Igår var det inte vilken dag som helst utan den 27:e juli vilket innebar att Winnie och hennes syskon blev 3 år.
De tidigare åren har jag känt mer åt hållet att HUR kan det ha gått x år redan? Men inte denna gång. Istället upplever jag det som att tre år känns alldeles för lite. Winnie har ju varit med oss i evigheter, inte kan det väl bara ha gått 3 ynka år?
 
Under det senaste året har katterna inte ändrats så mycket till utseendet. Winnie fortsätter vara en mini-katt, Charlie är som en Winnie fast i större format och Lina har en mer rund och kompakt form i både ansikte och kropp. Tyvärr finns det fjärde syskonet, Melvin, inte längre i livet. Han blev akut sjuk och det fanns inget att göra. Så himla tråkigt och vi har nog inte riktigt förstått att han faktiskt är borta.
 
Lina och Charlie fick lite godis i present som de fick jaga och leta efter och till Winnie har vi köpt en tunnel som vi tror att hon kommer uppskatta. I detta nu befinner hon sig ute hos mamma och vi har väntat med att slå upp tunneln eftersom Winnie älskar att vara med och öppna förpackningar.
 
Om några dagar ska vi åka tillbaka dit och sen efter helgen följer alla katter med oss hem igen. När längtan har blivit lite för stor, som ikväll, så har vi via mamma videochattat med Winnie. Hon är inte helt med på noterna, men vi får i alla fall se henne en liten stund och så brukar alltid Boris eller Elvis kika förbi.
 
Winnie, 3 år.
 
Lina, 3 år.
 
Charlie, 3 år.

/Sandra