Mor och son

Charlie och Kubiken satt på trappan och väntade idag när jag svänge in på gården. Dom är nästan jämnt tillsammans, och dom är väldigt lika i färg och mönster. Ibland måsta jag titta lite extra vem det är jag ger mat för bägge skulle lätt lura mig och tigga mat en gång till. Matglada katter kan man säga hih. Det som slog mig idag när jag såg dom var att Charlie har blivit jätte stor, inte bara en tjockis utan stor högrest kille. Så nu har han växt om sin mor som pojkar brukar göra. Kubiken är en mor som har koll på honom ändå tror jag, hon är nog en väldigt bra kattmamma. Finns ett undantag, hon skulle aldrig avstå sin portion mat för sin sons skull, där går gränsen ;)

 
/ Kina

En siames...

Varje morgon oavsett klockslag så har vi en mysstund Boris och jag. Elvis är också med men lite mer på avstång eftersom han är så morgontrött så sover han istället. Boris däremot vill gosa, buffa och helst ligga över hela ansiktet och bara kurra på. I morse hade jag en lite sovmorgon, eftresom man har mer tid och tålamod den tiden så gosade vi loss ordentligt, hade förmodligen kunnat ligga där hela dagen och Boris fick bestämma.

 
/Kina

Nya skor...

...innebär ny sovkartong!
 
 
Den invigdes givetvis omedelbums.
 
/Sandra

Programmeringsstöd

I dag har jag suttit en del vid datorn och övat på programmering. Winnie, som gärna vill vara med där det händer har varit med både framför och bredvid datorn. Baksidan är dock favoritplatsen och allra helst om det dessutom finns ett block eller duk där som hon kan ligga på.
 
 
Hon och de andra katterna i hushållet är fenomenala på att inte gå på tangentbordet. De kan sätta en tass eller bakdel på resten av ytan, men inte gärna på en tangent. Annat är det med Boris och Elvis där man ständigt måste vakta eftersom de ser tangentbord som vilken duglig mark som helst att knata runt på.
 
/Sandra