utställningshelgen är avklarad

Den här helgen har det varit fullt upp på kattfronten. Det började redan tidigt på lördagsmorgonen då vi packade in oss och åkte till Uppsala. Där lämnades ett människo/kattgäng av och sen styrde vi mot Rasbo.
Elvis skulle tävla för första gången om certifikat och lite nevös var jag då hans päls inte vuxit ut sen rakningen då han kasterades. Nu visade det sig att domarna inte ens tittade eller kommenterade det hela så där hade jag gått och oroat mig i onödan. På lördagen var det en polsk kvinnlig domare som tyckte Elvis var väldigt fin och ritade en hjärta på bedömningssedeln så han fick sitt cert utan problem.

Efter utställningen åkte vi till Sandra för att sova över. Elvis som hade suttit stilla hela dagen hade lite energi damp och gjorde Basse lite svettig. Han kommer aldrig att vilja ha en Elviskatt :) :) Tillslut så somnade Elvis och höll sig lugn hela natten.

Söndagen var det fortsatt utställning, den här gången var det en fransk domare och även han tyckte om Elvis. Så pass att han nominerade honom till finalen. Där fick han en röst men den andra katten fick 2 så det räckte inte men han fick sitt cert som vi var ute efter och nu har han bara ett kvar till sin första titeln.

Väll hemma så blev han väl mottagen av sin kompis Boris som har letat och saknat sin kompis. Nu är ordningen återställd här hemma och katterna far omkring högt och lågt.

/ Kina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: