Tv-favoriter

När Basse spelar tv-spel så ligger Kumi bredvid och tittar på. Hon fastnar ju ibland framför tv:n den där katten. Hittills har hon visat störst intresser för:

* Tv-spel. Främst Battlefield.
* Skidskytte. Det är lite utav en storfavorit faktiskt. Tittar man på detta kan hon ibland bli så till sig så hon hoppar ner från soffan och springer fram och sätter sig alldeles nedanför tv:n. Ibland har hon ställt sig på bakbenen och försökt tassa omkull skidåkarna.
* Djurprogram. En gång var det antiloper på tv:n och när de sprang runt på savannen blev Kumi väldigt intresserad.

Nu ikväll slog jag igång ett djurprogram som handlade om björnar. Kumi gick bananas och stod med framtassarna upp på tv-bänken och tittade med stora ögon. När björnen gick längs med tv-skärmen så sprang hon och flyttade efter. När det kom en varg så försökte hon tassa till den. Stöddig katt man har.

Efter nästan 20 minuter kunde hon inte hålla sig ifrån att hoppa upp bredvid tv:n för att kika bakom den. Hon såg så snopen ut när det inte fanns något djur där bakom. Snabbt stack hon fram huvudet på framsidan för att konstatera att björnarna var kvar, och det var de. Hon drog då tillbaka huvudet för att återigen kika bakom tv:n. Stackaren var så förvirrad. Hon satt i alla fall och såg färdigt på hela programmet. Tur vi inte har Animal Planet för då skulle hon väl vilja att vi hade på det jämt.

Det ska bli spännande och se om hon är intresserad av fotboll nu när EM snart drar igång.




/Sandra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: