En vän på avstånd

Kumi är den där katten som tycker om att vara med andra katter, men som samtidigt verkar trivas bra med att vara ensamkatt. I dag lyckades hon med att få lite av varje, för när hon hoppade upp i vardagsrumsfönstret så fick hon nämligen syn på en katt som satt i fönstret i en lägenhet snett ifrån våran. Detta var oerhört spännande och hon hade full koll på grannkatten som nog tyvärr inte ens såg henne.

Tänk vad kul det hade sett ut annars. Två katter som sitter och stirrar på varandra dagarna i ända. Dessvärre brukar de flesta åka hem under sommaren, så den där katten försvinner kanske snart. Vi ska faktiskt också röra på oss om några veckor. Då bär det av hem till mamma för att tillbringa en del av sommarlovet där. För Kumis del så innebär detta att hon får kattsällskap, ett stort hus att springa runt i och att min mamma kommer ge henne alldeles för mycket mat. Precis som vanligt alltså.


Såhär nöjd var hon senast vi var hemma hos mamma. Kan ju nämna att matburken stod två meter bort och att Kumi vaktade den ganska så intensivt. Mamma fick nästan lite ångest varje gång hon skulle gå in i sitt sovrum utan att ge Kumi mat.

/Sandra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: