Tror mina gäster trivs här..

Kumi och Winnie är nu här på semester utan sin matte och husse. Eller semester är kanske fel uttryck kanske någon form av sommar kollo passar bättre. Kollo är väl en form av att få åka bort för att träffa andra. Kumi är hos mamma och pappa och njuter det lugna livet, ligger på bordet (fast man inte får) har återigen hittat till sin favvo fåtölj som ibland är upptagen av ett överkast vilket ogillas skarpt. Hon umgås med Kalle och Lina på ett behagligt avstånd.

 
Winnie som är här hos mig har mer full fart vilket hon tycker är roligt. Allra roligast är det nog att jaga Elvis och Boris svansar och dom bjuder tillbaks, aldrig har väl svansarna viftats som nu. Hon har sina upptåg med sin brorsa Charlie ibland får vi känna av hennes klor då någon fot tittar ut från täcket och hon upptäcker det. Sover gör hon under sängen, där har hon koll på vilka som kommer och går i sovrummet. Fast på dagarna är det Stefans säng som gäller, hon kan verkligen sträcka ut sig och sova så skönt. Har också upptäckt att den tjejen kan jaga och fånga flugor. Flugan har inte en chans när Winnie kommer igång. 
Klart dom längtar efter sin husse och matte men i väntan på dom så känns det som att dom har det bra och njuter för fullt.



/ kina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: