2. Vilka är mina katters favoritprylar?

Just i detta nu kan nog katternas favoritprylar sammanfattas i tre olika saker. Den första är en liten kartonglåda som vi har i hallen. För det mesta är det Wilma som huserar där. Kartongen är ganska lätt så de kan flytta och släpa den dit de vill ha den. Antingen sover de i den eller så lägger vi i leksaker som de sedan leker runt med och försöker pilla ur från kartongen.
 
Kartonglåda. Alltid upptagen.
 
Den andra saken är klösträdet som fortsätter vara populärt. Winnie brukar gå loss i det totalt och vi ska nog vara glada att det finns eftersom hon annars förmodligen hade gått loss på något annat.
 
Att sova där är också populärt.

Den tredje saken är även det senaste tillskottet i leksakssamlingen. Små, mjuka, färgglada bollar som studsar trevligt. Jag köpte dem på kul eftersom katterna började visa ointresse för de leksaker de redan hade. Bollarna blev en succé utan dess like. Kumi som aldrig jagar något vi kastar till henne har numera vildsint börjat kasta sig efter dessa bollar och Wilma är likadan. Kastar vi in en boll i ett rum så är det garanterat tre katter som kommer farande från olika håll för att jaga efter bollen.
 

/Sandra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: